Oud papier Stompwijk ‘92

Hierbij een overzichtje van de eerste drie maanden van 2016. Er werd respectievelijk 8420, 8060 en 8860 kilo ingezameld. Een totaal van 25340 kilo. In 2015 was dat 1580 kilo meer. We lopen dus iets achter op schema. Hopelijk zien we in het tweede kwartaal weer een stijging. Motiveert u ook uw omgeving om papier in te zamelen?

Ondertussen is er ook weer illegaal afval gestort in de papiercontainer. Een oplettende passant vermoedde dit te zien, onthield de kentekengegevens en gaf dit aan ons door. Het voorval is doorgespeeld naar de politie, die het ging oppakken. We hopen dat dit ervoor zorgt dat het niet zo snel meer gebeurt. Blijft u ook opletten?

Over het jaar 2015 heeft Stompwijk ‘92 als vereniging de op één na grootste stijging van ingezamelde kilo’s papier gerealiseerd binnen de gehele gemeente. Een resultaat om met z’n allen trots op te zijn en die ook nog een bonus oplevert van € 450,00. Een goede motivatie om in 2016 nóg meer papier op te halen.

Namens het hoofdbestuur

Stompwijk ’92

Peter Bol