Katholieke Bond voor Ouderen Stompwijk

Nieuwsbrief maart 2016

 Klaverjassen en Rummikub spelen met KBO Zoeterwoude,

Donderdag 17 maart komen de KBO-leden uit Zoeterwoude weer op bezoek bij KBO Stompwijk in het Dorpshuis. Zoals gewoonlijk wordt er weer om leuke prijsjes gespeeld, deze zijn door het bestuur beschikbaar gesteld. De deelnemers van de thuisclub betalen € 2,00 inleggeld voor deelname. De bezoekers uit Zoeterwoude hoeven niet te betalen. Het Dorpshuis is vanaf 13.30 uur open, wij starten om 14.00 uur met de kaarten te schudden.

Jaarvergadering 2016

29 maart houdt het bestuur van KBO – Stompwijk de Jaarvergadering.

Er hebben verschillende bestuursleden te kennen gegeven het bestuur te willen verlaten, deze stellen zich dus niet meer herkiesbaar. Een vereniging zonder bestuur is als een stuurloos schip, dat op den duur schipbreuk lijdt. Wie is bereid voor de senioren van Stompwijk iets te gaan betekenen, dat kan door zich beschikbaar te stellen om een levendige vereniging in stand te houden en mee te denken in de te organiseren activiteiten en mee te werken aan de uitvoering daarvan.

Wat verwacht het bestuur van nieuwe (leden) bestuursleden?

Dat de statuten en huishoudelijke reglementen van deze vereniging worden erkend. Zoals bekend, is onze vereniging op Katholieke grondslag gevestigd.

Iedereen die met deze grondslag akkoord gaat is van harte welkom bij onze vereniging en de te organiseren activiteiten.

Voor meer informatie, kunt u elk bestuurslid daarvoor benaderen, of even bellen met 071-5804342.

Uitnodiging jaarvergadering

Het KBO – Bestuur nodigt de leden van KBO – Stompwijk uit voor de jaarvergadering. Deze wordt gehouden dinsdagmiddag 29 maart in het Dorpshuis te Stompwijk. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.45 uur.

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van de KBO – Soos,

Secr. Antoon van Santen