Nieuwsbrief januari 2016 nr. 1

Nieuwjaars wens

Het bestuur van de KBO en Soos, wenst al onze leden alle goeds toe voor het nieuwe jaar, met veel gezondheid en plezier bij de activiteiten van deze club.

Carnaval 9 februari

Dinsdag 9 februari gaan bij de senioren van Stompwijk alle remmen weer los.

Dan zijn deze senioren uitgenodigd in De Bles voor een gezellige carnavalsmiddag met veel muziek en polonaises en om mee te zingen met de Old Princes in Harmonie van Stompwijk.

Houd deze middag vrij van andere activiteiten. Vanzelfsprekend is er deze middag geen bewegen met ouderen, klaverjassen en rummikub en ook het kaarten maken vervalt.

KBO contributie

Het bestuur komt deze maand bij onze leden langs voor het aanbieden van de KBO contributienota, deze bedraagt € 25,00 per jaar. Dit kunt u per bank of contant betalen.

Tevens krijgt u korting op uw zorgverzekering (10% en de aanvullende verzekering 7%) bij het Zilveren Kruis Achmea en bij Zorg en Zekerheid, toegevoegd zijn extra fysio en andere aanvullingen zoals een vergoeding voor de rijbewijskeuring.

Informatieblad Nestor

In het eerste nummer van de Nestor vindt u de activiteitenlijst 2016, bewaar deze. U krijgt 10 keer de Nestor, het blad van de KBO waar puzzels, leuke artikelen en allerlei wetenswaardigheden instaan die voor senioren van belang zijn. Kortom, U krijgt een hele hoop informatie uit het Nestorblad, en onze activiteiten voor 2016 zijn niet te versmaden.

Let op !!!!!!!!!!!!!!!

Geeft u zich op voor een activiteit waar u voor moet betalen, houd dan goed de uiterste opgave datum in het oog. Bij onverhoopt annuleren na deze datum zijn wij afhankelijk van de organisatie of het busvervoer. Als zij geld teruggeven, geven wij het weer aan u. Overmacht door ziekte of familieomstandigheden in de rechte lijn gelden altijd als geldig excuus, dan geldt een andere regeling.

Overigens in het huishoudelijk reglement staat dat teruggave ter beoordeling van het bestuur geldt.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van de KBO – Soos,

Secr. Antoon van Santen