Huldiging Van Velsen Rally Sport op 19 januari

van velsen

Beste Sponsors, familieleden, vrienden

Het is nu vrijdag 15 januari en tot op dit moment is het team van Van Velsen Rally Sport nog steeds in de rally. Waarmee het er naar uit ziet dat de doelstelling voor het team– het uitrijden van Le Dakar 2016– een grote kans van slagen heeft.

Een geweldige prestatie die we niet zomaar voorbij willen laten gaan.

Ondanks dat op dit moment de rally nog in volle gang is willen wij samen met u ons team bij terugkomst op dinsdag 19 januari huldigen. Vanaf 19.30 uur zal Brasserie “De Bles” in Stompwijk haar deuren openen en verwachten wij dat ons team rond 20.00 uur in de zaal zal arriveren.

Ze hebben dan een zware rally en lange terugreis achter de rug, maar het is natuurlijk geweldig als ze een warm welkom krijgen. Tijdens de rally hebben ze vrijwel geen gelegenheid om te ervaren hoe wij met z’n allen meeleven met hun avontuur.

De teamleden worden dan gevraagd naar hun ervaringen en na de huldiging is er gelegenheid dat u ze zelf nog kunt feliciteren. De dagen hierna zullen de teamleden nodig hebben om bij te komen en weer hun dagelijkse leven op te pakken.

We hopen dan ook dat u aanstaande dinsdag aanwezig bent en we er een geweldige avond van kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Van Velsen Rally Sport

Info@vanvelsenrallysportl.nl

 

 

 

 

 

Het is nu maandagochtend 11.30 uur. We weten dus dat het team Le Dakar 2016 heeft uitgereden. Van harte gefeliciteerd namens De Dorpsketting