Gaanders krant en lotenverkoop

gaanders

Met nieuwjaarsdag waren de De Gaanders te gast op de nieuwjaarsreceptie bij Stompwijk’92. Samen met Prins Ruud en Page Marisca waren ook Prins Brian en Page Evy van de Koomers aanwezig in de voetbalkantine. Namens de Gaanders wensten de beide Prinsen en Pages de bezoekers een gelukkig nieuwjaar en gezond 2016 toe. Vooraf werd de feeststemming ingezet door de bekende polonaise waarmee ook afgesloten werd. Hieronder de mooie gezamenlijke foto die deze dag geschoten werd van de jeugdraad samen met de ‘grote’ mannen.

Afgelopen weekeinde hebben de De Gaanders met gepaste trots hun krant gepresenteerd. Hierin staat alle informatie omtrent onze vereniging en de carnavalsactiviteiten voor het komende seizoen. U kunt er ook meer info vinden over onze Prins Ruud, Page Marisca en Opper Wim maar ook andere veranderingen binnen onze vereniging. Wij hebben de editie huis aan huis verspreidt en tevens de bekende Gaanders loten aangeboden. Met de opbrengst hiervan organiseren we het carnavalsfeest met de ouderen, kinderen en gehandicapten. De Gaanders dankt iedereen die op deze manier de vereniging ondersteund heeft. Heeft u de Gaanderskrant niet ontvangen, dan gaarne een bericht aan info@degaanders.nl of contact zoeken met een Gaander bij u in de buurt.

Gaanders optocht zaterdag 6 februari

Natuurlijk organiseren de Gaanders weer een carnavalsoptocht en straatcarnaval op 6 februari, met ook dit jaar weer 2 startpunten. Het eerste startpunt in Leidschendam samen met de Damzwabbers, het tweede gebruikelijke startpunt om 13 uur in Gaandrië zelf. Deelnemers hieraan kunnen zich inschrijven via de site www.degaanders.nl

P.R. De Gaanders