De Bles

Sportsbar voor het eerst open,

Bierstube Gaanders geslaagd

huldiging team Van Velsen Rally Sport

Afgelopen zondag opende Sportsbar de Bles voor het eerst zijn deuren. De openingswedstrijd Ado-Ajax werd al door enkele gasten bezocht en bij Feyenoord-PSV zat de Sportsbar lekker vol. Tot 21:00 uur hebben we gasten gehad en is er onder genot van een hapje en een drankje lekker sport gekeken. Er was veel enthousiasme en we kunnen spreken van een zeer geslaagde start. Aankomend weekend is de Sportsbar ook weer geopend met onder andere op zaterdagavond Ajax-Vitesse en op zondag AZ-Feyenoord, maar ook andere sporten zoals snowboarden, auto-/motorsport of snooker. Binnenkort kun je zelfs dagelijks terecht voor alle denkbare sportevenementen. Daarover volgt snel meer informatie.

Afgelopen zaterdag vond de Bierstube van de Gaanders plaats in de Bles. En wat een fantastisch feest is dat! Wat opviel was de enorm goede sfeer van het begin tot het eind. Er werd gegeten, gedanst en vooral keihard gefeest. Iedereen bleek er zoveel zin in te hebben, dat je bijna zou denken dat er sinds de kermis niets meer in het dorp te doen geweest was. We kijken terug op een heel mooie avond.

Huldiging Van Velsen Rally Sport

Dan even vooruit kijken. Een ander fantastische gebeurtenis is het uitrijden van de Dakar Rally door Aad van Velsen en zijn maten. Als debutant is dat wel heel bijzonder en hij heeft zijn doelstelling hiermee weten te realiseren. Aanstaande dinsdag openen we vanaf 19:30 uur de deuren om vervolgens met elkaar om 20:00 uur Aad en zijn team te verwelkomen en te feliciteren. Het is moeilijk in te schatten hoe druk het gaat worden, dus kom op tijd want indien nodig hanteren we vol=vol. Entree is gratis en voor iedereen. Uiteraard zijn consumpties voor eigen rekening.

Jeroen de Gier