In memoriam Els Montanus- Snijdewint

Els Montanus

Helaas kregen wij aan het einde van het jaar het droeve bericht dat Els op de zondag net na Kerst overleden is. Wij kennen Els als een actief lid van VrouwActief, die ondanks haar ziekte heel enthousiast bleef en door haar doorzettingsvermogen toch nog op het Winterfeest aanwezig was. Op 30 december was er gelegenheid om afscheid van haar te nemen en op 2 januari was er een prachtige herdenkingsdienst in kerkelijk centrum De Wijngaard in Zoetermeer.

Dat Els zeer geliefd was bleek wel uit de hoeveelheid mensen die tijdens deze dienst aanwezig waren.

Tot half december was Els ook nog steeds aan het werk geweest op het secretariaat bij de EHD in MCH Leidschendam en een aantal collega’s haalden herinneringen van haar op, net zoals haar dochter, zoon, kleinkinderen, zus en man Hans vele herinneringen met ons deelden.

Een ontroerend moment was toch wel toen haar zwager Frank een speciaal zelf geschreven lied zong , “een tijdbom van binnen”.

Wij herinneren Els als een spontane, actieve, creatieve, lieve vrouw die ondanks haar ziekte van de laatste jaren altijd positief in het leven stond en genoot van de tijd die haar nog gegeven werd.

Fijn dat we jou hebben mogen leren kennen Els, bedankt voor de mooie momenten.

Namens bestuur VrouwActief,

Ria Luiten