Afscheid Trees van Santen

Na 22 jaar trouw wijkcontactpersoon te zijn geweest neemt Trees van Santen afscheid. Zij is vanaf het eerste uur al betrokken bij de wijkcontacten. Zij heeft in al die jaren heel wat bezoekjes afgelegd bij zieke parochianen, pasgeboren baby`s en een presentje gebracht bij communicantjes en vormelingen. Ook ging ze op bezoek als mensen een jubileum te vieren hadden. Ze had vaak goede ideeën.

Voor de geboortemand wist zij aan een doos babysokjes te komen die in de mand erbij gevoegd werden. Ook kwam er op haar verzoek een tegelpaadje op de begraafplaats, wat inderdaad fijn lopen is. Ze hielp mee met de verzorging van de kerststukjes en de kerstkaarten. Ook zocht ze heel wat af om er een mooie tekst in te krijgen. Voor de Vastenmaaltijden regelde ze vaak de soep. Kortom te veel om op te noemen.

Eén ding willen we nog wel vermelden. Deze zomer werd in onze mooie versierde kerk een hele bijzondere zang- en dankviering georganiseerd. Ter gelegenheid van het 50 jarige huwelijk van 18 bruidsparen waaronder ook zijzelf en haar man. Zij heeft daar met haar man Leo heel veel voor gedaan en dat werd erg gewaardeerd door iedereen.

Trees, namens iedereen bedankt voor je jarenlange inzet.

Annie van Rijn

Overgenomen uit Rondom de Kerk