Stichting Amigos

Nieuws van de Stichting Amigos 

Onlangs ben ik vier weken bij mijn dochter Linda in Bolivia te logeren geweest. Eigenlijk heb ik al die weken een goede indruk kunnen krijgen van haar drukke leventje in Sucre. Zij is enorm bevlogen met het werk wat zij daar doet. Zes dagen in de week is zij vrijwillig in de weer voor Centro Educativo Ñanta. Daarnaast runt zij zeven dagen Café-Bar Amsterdam. Hier worden dikwijls activiteiten georganiseerd, waarvan het geld direct aan Ñanta wordt besteed. Dagelijks komen in dit centrum zo’n 150 kinderen. Zij krijgen voor een symbolisch bedrag eten en worden begeleid met huiswerk, muziekactiviteiten, zwemlessen enz.

Met eigen ogen heb ik kunnen constateren, dat onze hulp vanuit Stompwijk/Holland meer dan welkom is; anders gezegd: zelfs heel hard nodig is!! Reden temeer om  het werk van Stichting Amigos voort te zetten en vele mensen enthousiast te maken om onze Stichting Amigos te ondersteunen.

De opbrengst van de Rabobank Sponsorfietstocht van zondag 19 september was € 170,– Wij bedanken iedereen die voor ons op de pedalen zijn gestapt. Het is toch weer een mooi bedrag, waarmee wij een van onze activiteiten kunnen uitvoeren. Kunnen wij volgend jaar weer op u rekenen?

Aanstaande vrijdagavond 8 oktober staat Stichting Amigos voor het goede doel in Het Blesse Paard met de Ladies Night. Alle dames die al in het bezit zijn van een toegangsbewijs zijn van harte welkom bij onze kraam.

Op zaterdagavond 30 oktober organiseren wij weer de Stichting Amigos klaverjasavond in de kantine van Stompwijk ’92. Noteer het alvast in uw agenda!

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot

Stichting Amigos