Dartkampioenschap 2004

Dartskampioenschap Stompwijk/Zoeterwoude 2004

In april/mei wordt voor de tweede keer het InterCarParts Golden Friendship Darts georganiseerd voor iedereen die woonachtig en/of geboren is in Stompwijk of in Zoeterwoude. Zowel beginners als gevorderde darters (heren, dames en 55+ senioren) worden uitgedaagd zich in te schrijven voor het toernooi om mee te dingen naar de titel van: INTERCARPARTS GOLDEN FRIENDSHIP DARTS CHAMPION 2004.
Inschrijfformulieren ontvangt u via de diverse huis aan huis bladen en zijn tevens verkrijgbaar bij café De Gouden Leeuw te Stompwijk of café De Vriendschap te Zoeterwoude, waar de formulieren ook ingeleverd dienen te worden. Inschrijving is vanaf heden mogelijk en sluit uiterlijk maandag 5 april a.s.
Inschrijfgeld voor dames, heren en senioren bedraagt € 5,00. Minimumleeftijd voor inschrijving is 12 jaar.
De voorrondes zullen gespeeld worden op vrijdag 16 april en zaterdag 17 april in café De Vriendschap te Zoeterwoude. De kwart én halve finales worden gehouden in café De Gouden Leeuw te Stompwijk op vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei. Ter informatie: alle wedstrijden worden gespeeld op niet elektronische dartborden en volgens de officiële dartsreglementen.

De grote finales van INTERCARPARTS GOLDEN FRIENDSHIP DARTS 2004 zullen plaatshebben op 1e Pinksterdag (zondag 30 mei) in de grote tent op het feestterrein van Stompwijk 92 (handbalweekeinde). Voor de respectievelijke kampioenen zijn de volgende prijzen te verdienen; 1e prijs: heren € 500,00, dames € 250,00, 55+ senioren € 100,00.*
Van het prijzengeld, beschikbaar gesteld door InterCarParts.nl., dient 50% geschonken te worden uit naam van de winnaar aan een club of vereniging binnen de grenzen van Stompwijk of Zoeterwoude. Rondom het dartskampioenschap zullen er wederom diverse festiviteiten worden georganiseerd voor jong en oud, deelnemers én toeschouwers.

* Van de kant van de redactie(dat uit 99% vrouwen bestaat) moet er even opgemerkt worden dat er juist op de internationale vrouwendag nog zó gediscrimineerd wordt. Het prijzenverschil tussen de mannen en vrouwen is € 250,00. Voor die prijs mag Cupido nog wel een veertje laten.)