Orion-nieuws

Het Paasfeest! Ei, ei, ei en we zijn zo blij!
We vertellen je vandaag zeker géén 1 april grap, maar wij hebben dit jaar op eerste paasdag echte Linke Soep! Dit is een band die op een hele goede muzikale manier covers uit de top 100 speelt. Linke Soep heeft ons beloofd er een groot feest van te maken. Om klokslag 21.00 uur zal deze MEGA PAASPARTY beginnen. De kaartverkoop voor dit gezellige feest begon afgelopen zondag al. Velen hebben toen hun kaartje al bemachtigd. We zijn nog in het bezit van megapaaspartykaarten en deze zijn aanstaande zondag in Orion verkrijgbaar voor het schappelijke prijsje van € 5,. Kan je niet eerder? Dan zijn ze met Pasen aan de deur nog te koop voor € 7,. Een spannende actie, want grote kans dat je dan mis pakt!

Een uur later of een dag vroeger?
Oké iedereen weet het wel: vrijdag om de week is Orion open en ook afgelopen vrijdag was het weer feest!. Maar hoe kwam het dan dat deze avond begon met een trage start? Wij vroegen het ons af en konden niks anders bedenken dan dat stappend Stompwijk zijn klok een dag te vroeg op zomertijd had gezet! Maar zoals altijd (al was het dan wat later) kwam het toch nog goed en was het weer lekker druk en gezellig!

Trage vrijdag betekent dus super volle zondag!
Afgelopen zondag kon je weer eens genieten van een vol Orion met goede muziek en gezellige tot zeer gezellige dansende mensen. De kaarten voor het paasfeest vlogen de deur uit en nog één zo’n zondag en ze zijn op! Nu weten we het zeker, het wordt weer zomer! We merkten het zondag omdat de koelkasten overuren draaiden! We gaan dus investeren mensen! We krijgen er een nieuwe werknemer (uhh koelkast) bij!

De derde race alweer
A.s. zondag kan je niet alleen feesten, drinken en niet te vergeten dat Paaskaartje nog even halen, maar ook zullen we de derde Formule 1 race van het seizoen live op groot scherm uitzenden. Het is een ongekend spannend seizoen, dit komt mede omdat Michael Schumacher zijn vorm nog maar niet weet te vinden. Het beloofd dus weer een zeer spannende race te worden.
Race fans opgelet: De voorbeschouwing begint om 17.30 uur en de race om 19.00 uur! We geven het scherm en de projector een gooi naar boven! Dus even de trap op en het Dorpshuis in!
Niet Race fans opgelet: A.s. zondag vanaf 17.00 uur is Orion weer gewoon zoals altijd open! Vergeet niet dat het dan 6 april is en weer heel gezellig wordt!
Vrijdag blijven echter de deuren wel weer op slot en moet je ergens anders aan je trekken zien te komen. Succes hiermee… We zijn erg blij jullie allemaal weer een fijne eerste april week te wensen en zeggen: “Geluk en tot zondag!”

Namens het bestuur van Orion, Jorrian