Lions Club Voorburg Prinses Marianne

Zaterdag 17 mei 2003 organiseert Lions Club Voorburg Prinses Marianne een actiedag in het theater De Tobbe, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt van War Child. War Child zet zich in voor kinderen in oorlogsgebieden. Veel oorlogskinderen zijn depressief en teruggetrokken, sommige hebben hevige emotionele uitbarstingen. Zij zijn hun eigen waarde kwijt en hebben weinig vertrouwen in de toekomst. Als de vrede is getekend, begint voor veel oorlogskinderen pas het gevecht met de spookbeelden en nachtmerries. Traumatische herinneringen blijven hen achtervolgen. Hun leven wordt beheerst door angst en onzekerheid.Het programma ziet er veelbelovend uit en is mede mogelijk gemaakt doordat diverse sponsors zich al hebben aangemeld.
s Middags is er een programma voor de kinderen. Voor hen hebben wij improvisatietheater Abracadabra uit Amsterdam uitgenodigd.Wel eens een nare heks weggetoverd? Geholpen bij het maken van paddensoep? Als politieagent dieven gevangen? Of een supersnelle roltrap geweest? Kijken, zelf meedoen, of zeggen wat je wilt zien? Dat kan allemaal bij de toneelvoorstelling van Abracadabra. De voorstelling begint om 13.30 uur, is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en kost 8,50 euro p.p. inclusief een versnapering.
Van 20.00 uur tot 01.00 uur vindt er een avondvullend programma plaats. Wat kunt u zoal verwachten? “Half zo echt” van het Amsterdamse cabaretduo Veldhuis en Kemper. In 1999 eindigen Remco Veldhuis en Richard Kemper als tweede bij Camaretten. Wat als een grap begon, werd een groot succes. Sindsdien is hun ster rijzende. In het programma “Half zo echt” geven zij hun visie op de altijddurende zoektocht naar de ultieme bevrediging. Met hun treffende liedjes weten ze heel wat gevoelige snaren te raken.
Een wijnproeverij georganiseerd door De Gouden Ton uit Den Haag en een swingend feest aangevoerd door The Old Swing Society uit Voorburg. Met natuurlijk een hapje en een drankje. Dit alles kunnen wij u bieden voor slechts € 55,00!
Kaarten voor beide activiteiten, kunt u tot 3 mei, telefonisch reserveren bij mevrouw J.R. Croin, telefoon: 0703475335. Wilt u alsnog deze actie sponsoren, dan kunt u ook bovenstaand telefoonnummer bellen.