Slaap kindje slaap

Zorggroep Horst en Vlietstreek organiseert op dinsdagavond 13 mei weer een themabijeenkomst Slaap kindje slaap, over het slapen van jonge kinderen. De bijeenkomst is bedoeld voor ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar uit Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Ypenburg en Voorburg.

Slaapproblemen bij jonge kinderen.
Bijna alle kinderen hebben wel eens moeite met slapen. Ze kunnen bijvoorbeeld niet goed inslapen, slapen onrustig of hebben angstdromen. Dit is normaal en gaat meestal vanzelf weer over. Als dit echter lang aanhoudt, kunnen er problemen ontstaan. Het is voor ouders vaak lastig om er op een goede manier mee om te gaan. Op de themabijeenkomst zullen ervaren wijkverpleegkundigen informatie en adviezen geven over slapen en slaapproblemen bij jonge kinderen, en hoe je daarmee kunt omgaan. Er zal deze avond ook gelegenheid zijn ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. De themabijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 13 mei van 20.00 – 22.00 uur aan de Vinkenborghlaan 41 in Leidschendam. De toegang is € 2.50 per persoon, te voldoen aan de zaal.

Aanmelden kan t/m 9 mei a.s. Voor uw aanmelding of meer informatie kunt u tussen 9.00 – 15.00 uur bellen met het cursusbureau van Zorggroep Horst en Vlietstreek op telefoonnummer (070) 307 52 06 of via email:cursusbureau@dezorggroep.nl.