Geachte Dorpsgenoten,

Eind vorig jaar heb ik in de Dorpsketting reeds opgeroepen om bezwaar aan te tekenen tegen de nieuwe bestemmingsplannen die een maximumsnelheid van 50 km/h (niet letterlijk maar met bepaling van de functie van de weg) aankondigen voor de Meerlaan en het gedeelte dr. v. Noortstraat waar de 170 buslijn rijdt.
We weten allemaal dat het hier om zowel autos, streekbussen, vrachtwagens en tractoren gaat die al jaren met veel te hoge snelheden over de Dr. v. Noortstraat en de Meerlaan rijden.
Ik wil hier nu echt iets aan doen. Het mooist zou zijn een rondweg en in heel Stompwijk een maximumsnelheid van 30km/h met de daarbij horende inrichting. Alleen kan ik dit niet bereiken. M.b.v de internetsite van 3VO (Verenigde Verkeers Veiligheids Organisatie) wil ik graag uw mening in kaart brengen om er zo achter te komen welke problemen er bij jullie spelen. Alleen zo kunnen we op een rij zetten hoe we de problemen in Stompwijk willen aanpakken en welke rol de gemeente en 3VO hierin kunnen hebben. Met een virtuele sleutel krijgt u toegang tot een zgn. “TerPlekkeActief”werkplek. U vind daar allerlei informatie over de actie en kunt u de omgevingsscan invullen. Dit kost u zon 5 minuten en geeft direct een advies op basis van de door u gegeven antwoorden. Bovendien worden de antwoorden vergeleken met die van andere bezoekers om prioriteiten te kunnen stellen.
U kunt natuurlijk ook andere mensen wijzen op deze scan zodat nog meer mensen hun mening kunnen laten meetellen. Als u de scan hebt ingevuld, kunt u later nog terugkomen om de resultaten te bekijken.

Voor meer informatie ga naar www.3vo.nl Kies Actie. Kies Ter Plekke Actief en u komt op de homepage van Ter Plekke Actief, daarop kunt u informatie vinden wat Ter Plekke Actief precies is. Indien u zich betrokken voelt en wilt deelnemen aan de omgevingsscan, stuurt u mij dan een email dan stuur ik u de groepssleutel toe om toegang tot de internetpagina te krijgen.

Veel succes en bedankt voor uw betrokkenheid,
Bas Luk, email: bas.luk@zonnet.nl