JA JA JA JA JA HET GAAT WEER BEGINNEN JA JA JA JA

Zo het is weer voorbij met de pret. Voor vele scholieren is de krokusvakantie afgelopen, wat betekent dat ze weer naar school moeten. De ski`s kunnen weer naar zolder en daarbij maakt de winter plaats voor de lente zoals afgelopen vrijdag dj Purno plaats maakte voor de Blaasbalgen en onze eigen dj`s. Om 21.00 uur, (de gebruikelijke tijd voor de vrijdag) stonden de eerste mensen alweer snel aan de bar. Het was mede door de Gaanders en de Blaasbalgen weer een groot feest. Er werd veel en snel polonaise gelopen. Twee van onze bestuursleden kregen namens de carnavalsvereniging van de prins en page een medaille omgehangen en waren daar erg trots op.

Het formule 1 seizoen: een beetje vroeg gaan we beginnen met de eerste race maar een echte fan kan weer in Orion terecht. Op groot scherm projecteren we aanstaande zondagmorgen vanaf 04.00 uur de eerste race van het seizoen. Om 02.30 uur zijn we echter al geopend en zal de voorbeschouwing life te zien zijn. Onze landgenoot doet gelukkig dit seizoen weer mee. Jos Verstappen zal er alles aan doen om voor zijn fans goede resultaten te halen. Dus daarom wordt het dit seizoen weer erg leuk om te komen kijken in Orion. Tussen het einde van de race en 17.00 uur zullen we nog even gesloten zijn maar dan gaat het feest weer gewoon beginnen en iedereen is dan weer welkom.

!!! JA WE HEBBEN GEWONNEN JA !!!
Zaterdag 1 maart. Het was een dag waarop we niet open waren maar waar wel een hele hoop over te vertellen valt. De carnavalsoptocht natuurlijk!!. We waren namens Orion ook weer vertegenwoordigd met een kar. In Leidschendam was, voordat de optocht in Stompwijk begon, ook een optocht. We reisden daar naar toe met een kar, bestaande uit 2 aprèsskihutten, een openslaand dak, een sneeuwmachine, dj Purno en alle gezellige mensen die op Purno`s muziek stonden te dansen. We deelden voor de kleintjes wat snoep uit en lieten de tap nog even onaangesloten op de kar staan tot in Stompwijk. Zoals een bardancing toch wel eens in het jaar hoort te doen deelden we in Stompwijk in vergelijking met Leidschendam de nodige tapjes uit. Bij de Stompwijkse optocht mochten we de stoet leiden. Deze twee optochten waren een groot feest. Uit alle wandelgangen die je maar kan bedenken hebben wij vernomen dat we in Leidschendam de eerste prijs voor de mooiste kar hebben gewonnen. Helemaal zeker weten wij dit niet omdat we hiervan nog geen officiële bevestiging van de carnavalsvereniging in Leidschendam hebben gehad. Wat we wel ZEKER weten is dat we in de categorie verenigingen en totaal wel de 1e prijs in Stompwijk hebben gewonnen. Hier zijn we natuurlijk heel erg trots op, maar we moeten wel even vermelden dat we dit mede aan Ed, Paul en Doop te danken hebben. En we willen deze 3 hierbij nogmaals bedanken.
Zondag was het gewoon weer feest hoor. Je zou zeggen dat door de carnaval de vorige dag er een beetje een trage waas over Stompwijk zou hangen. Maar daar was echt niks van te merken. Iedereen danste en was gewoon weer topfit. Omdat de paal die we speciaal voor de Purno Party geplaatst hadden vorige week nog erg in trek was, hebben we deze nog maar een weekje laten staan. En ja hoor ‘de paal’ had weer een magnetische werking, en geen minuut ging er voorbij dat hij met lege handen stond.
Toen kregen we het verschrikkelijke nieuws te horen van Jeroen van der Poel. Dat hij zaterdag met zijn scooter te val gekomen was en hij daardoor in het ziekenhuis lag. We willen namens het bestuur van Orion deze trouwe bezoeker en zijn familie heel veel sterkte toe wensen met het herstel.
Bij deze nodigen we nog even iedereen uit om op 9 maart aanstaande de eerste race te komen kijken. Het is wat vroeg, maar het belooft weer spectaculair te worden.

Namens het bestuur van Orion, Jorrian.