CDA-fractie

Openluchtspreekuur op CDAstand
Greetje Willemsma, nr. 4 op de CDAkandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen beantwoordt op zaterdag 8 maart vragen van inwoners uit LeidschendamVoorburg. Tussen 10.00 en 13.00 staat zij op de CDAstands in Leidsenhage en op het Koningin Julianaplein.

Volksvertegenwoordiger
“Als volksvertegenwoordiger vind ik het heel belangrijk om veel in direct contact met de burgers te staan,” zegt de prominente CDA’er uit LeidschendamVoorburg. Alleen tijdens direct contact met mensen, hoor je wat er werkelijk leeft in de samenleving.”
Naast de CDAstands staan er ook CDJAstands. Onder aanvoering van Arthur Krebbers probeert de jongerenafdeling van het CDA een volwaardig CDJAafdeling in LeidschendamVoorburg op poten te zetten. Zowel in de CDJAstand in Leidsenhage als in de stand op het Voorburgse Julianaplein (voor de HEMA) zal de ‘jonge’ CDA’er Martijn de Haas aanwezig zijn. Hij staat op nr. 13 van de CDAlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen. Jonge politiek geïnteresseerden kunnen zich voor meer informatie bij de CDJAstands melden.

CDA Peter van Ostaijen, fractievoorzitter CDA LeidschendamVoorburg, tel 0703273777 (privé), Email p.van.ostayen@hccnet.nl
CDJA Arthur Krebbers 0641153551