!!!Super Purno Party!!!

Het meest geslaagde feest van dit seizoen is achter de rug.
Afgelopen zaterdag was Orion al vroeg open. De bezoekers waren nog niet welkom maar de hele organisatie was al de hele dag hard aan het werk om er een toffe avond van te maken, nou en dat is ons gelukt! Totaal zijn we anderhalve dag bezig geweest om Orion helemaal om te bouwen tot een naar Purno`s smaak ingericht “Purno” paleis.
Om 21.00 uur was het dan eindelijk zover, de eerst mensen stroomden naar binnen. Een nieuw lichteffect was door ons speciaal voor dit feest aangeschaft. Ook hadden we nog het een en ander aan lichten extra gehuurd. Dj Purno kwam met een setje platenspelers en zijn eigen cd`s, verder bracht hij buiten zijn eigen gemaakte drankjes ook een paaldanseres en een gastdj mee. De dansact was zeer spectaculair. Een van onze vaste bezoekers (die graag anoniem wil blijven dus we zeggen niet dat het Jan van Vliet uit Voorschoten was) werd het podium opgesleurd en van zijn Tshirt beroofd. Waarna de danseres door middel van knappe kunsten met een door ons op maat gemaakte paal de show stal. Ze draaide rondjes, hing op haar kop en ontdeed zich zelf van haar kleren. Dit allemaal fantastisch op de maat van de muziek (ze was niet voor niks Nederlands kampioen paaldansen!). Toen de fles massageolie tevoorschijn werd gehaald mocht Jan van Vliet beginnen met het insmeren van de danseres. Het was een erg mooie show en zeker voor onze Jan kon deze avond toen niet meer stuk! “Maximaal zuipen!” zei onze anoniem aan het begin van de avond, dat heeft hij niet gedaan, want deze avond was er eentje om niet te vergeten!
Met gemak werden ondertussen de platen aan de lopende band door dj Purno aan elkaar gemixt. De stripact was afgelopen en iedereen concentreerde zich weer op de muziek toen daar op eens naast Purno een andere dj verscheen. Dit was dj Seran een vriend van Purno en met zijn tweetjes mixten ze alles wat los en vast zat door elkaar. Het is onvoorstelbaar maar deze 2 dj’s presteerden het om ZES platen door elkaar heen te laten klinken.
Hoe later het werd des te meer mensen er probeerden een paaldans carrière op te bouwen. Jong en oud slingerden in de rondte en het was een SUPER GEZELLIG FEEST.
Dj Purno ontzettend bedankt voor dit gave feest namens ons en zeker weten namens al jouw fans die afgelopen zaterdag aanwezig waren!

YO, YO, YO, HIER DJ PURNO :
“Ik wil iedereen bedanken voor dit geweldige feest. In het bijzonder natuurlijk onze stripheld Jan. Jan jongen, je maakte de act echt compleet. In overleg met de jongens van Orion gaan we proberen of er een mogelijkheid is om aan het eind van dit seizoen of aan het begin van het volgende seizoen dit feest te herhalen. De foto`s van de PARTY staan al voor een gedeelte op mijn site en de rest volgt deze week nog. Dus surf snel naar www.djpurno.nl Iedereen bedankt en wie weet laat ik op zondag nog wel eens wat van me horen. ‘Later!!!’.”

Zondag, vrijdag en wat je nog meer moet weten.
Afgelopen zondag dan, iedereen was er nog vol van ‘de Purno party was te gek’. Zoals elke zondag moest iedereen zijn eigen versie van de vorige avond vertellen. En daardoor was het erg gezellig. Het leek er op dat iedereen de party overleefd had, want de tent stond gewoon weer vol. Jaaaaaa!!! Tot iedereen z`n verbazing stond het podium met daarop de paal er nog. Velen moesten even controleren of ze het nog konden en er werd flink met de paal gedanst. Aankomende vrijdag blijven we weer dicht, dit omdat we met het weekend van de Purno party tweemaal geopend waren. Niet aanstaande vrijdag maar de vrijdag die daar op volgt kan je samen met de Gaanders wel weer terecht in Orion voor de Carnaval Party.