CDA houdt telefonisch spreekuur

Leidschendam-Voorburg

In Leidschendam-Voorburg woont een prominent lid van de Provinciale Staten van ZuidHolland. Het is Greetje Willemsma. Zij staat met een vierde plaats hoog op de kieslijst van het CDA voor de komende Provinciale Statenverkiezingen op 11 maart.
Op vrijdag 21 februari krijgen inwoners van Leidschendam-Voorburg de kans persoonlijk in contact te komen met Greetje Willemsma. Zij houdt van 19.00–20.00 uur een telefonisch spreekuur op telefoonnummer 070–3865945. U kunt aan haar al uw vragen kwijt over het verkiezingsprogramma van het CDA, de belangrijke taken van de provincie en de persoonlijke beweegredenen van Greetje Willemsma om actief te zijn in de politiek.
“Met dit telefonisch spreekuur wil ik ook de kloof tussen de politiek en de kiezer verder dichten,” zegt Willemsma. “Daarnaast hoop ik dat veel mensen hun hart bij mij luchten. Het CDA is er voor de burgers. Hoe meer contact wij met die burgers hebben, hoe beter we aan de wensen van de inwoners van Leidschendam en Voorburg tegemoet kunnen komen. Ik hoop dat mijn telefoon roodgloeiend staat,” aldus Willemsma. Mensen die een ingesprektoon krijgen, kunnen hun vragen en opmerkingen ook naar Greetje Willemsma mailen. Het emailadres is: willemg@pzh.nl

Meer informatie:
Peter van Ostaijen
Fractievoorzitter CDA Leidschendam-Voorburg
Tel: 0703273777 (privé)
Email: p.van.ostayen@hccnet.nl

Greetje Willemsma
Lid CDAfractie Provinciale Staten van ZuidHolland
Tel: 0703865945
Emailadres: gtwillemsma@planet.nl