Bardancing Orion

KERST ALWÉÉR EEN SUCCES!
Ja, we hebben weer een mooi tijd afgesloten. Al die feesten in Orion kunnen, we dat allemaal wel aan? Het begon met de kerst, een daverend succes. Deze avond hadden we de band Bruce Key naar Orion gehaald. Deze band bestaat uit een aantal studenten die covers speelden uit de top 40. De meningen waren verdeeld maar over het algemeen vond iedereen het een goede band. Alleen de oude garde verwacht van elke band dat ze nog volop jaren 80 muziek spelen. Maar helaas… Het was lekker druk zowel boven als beneden. Om 02.00 uur sloten we boven af om beneden nog even flink door te gaan. Erg gezellig dus. Toen zondag, de twee na laatste dag van het jaar. Zoals vanouds lekker druk en koud bier. Oud en Nieuw er tussen en als afsluiter was ‘t het afgelopen weekend weer feest want we gooiden nog maar eens de deuren twee keer open!
GELUKKIG NIEUWJAAR EN DE BESTE WENSEN!
Om half 1 knalden we de deuren van het dorpshuis open zodat iedereen elkaar een fijn 2003 en de beste wensen kon zoenen. Het was boven al snel vol en konden de deuren van Orion beneden rond half 2 open. Zo hoopten we dat de mensen verdeeld werden en het in beide zalen lekker vol stond. Maar het kleine keldertje bleek toch nog het meest in trek te zijn. Het was erg gezellig en dus daarom geslaagd. De deuren gingen even dicht zodat iedereen zijn of haar schoonheidsslaapje kon doen en dezelfde dag, die zich nieuwjaarsdag noemt, deden we alsof het zondag was en kon iedereen dus als op een gewone zondag om 17.00 uur naar binnen. Het was de eerste keer dat we op een nieuwjaarsdag open gingen. Dat het niet zo druk zou worden hadden we verwacht. Wij van het bestuur denken dat iedereen moe was en het wel even gehad met al onze feesten. Geeft niks, de harde kern (die overigens elke zondag weer groeit) was er wel en gezellig was het zeker! Zo zijn we dus het nieuwe jaar weer goed begonnen en we hebben er als bestuur weer HEEL VEEL zin in. Benieuwd wat de toekomst brengt?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PURNO PARTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dit wordt echt gaaf. Op zaterdag 15 februari 2003 organiseren wij in Orion een ware PURNO PARTY. Op dit feest is echt alles aanwezig wat er voor nodig is om er een super avond van te maken! Er komt een danseres, er zijn lekkere drankjes en er zal een heuse lightshow gegeven worden. Maar het hoogtepunt is natuurlijk dat DJ Purno komt draaien. DJ Purno (Arno Hogevoorst) is dè DJ van Amphion hij heeft ook een tijdje in het Huis van Oranje gedraaid. Ook is hij sinds kort op de radio te horen. Maar wij kennen zijn draai kwaliteiten vooral van vorige jaren waarin hij Orion (toen nog de Toko) wel eens op zijn kop wist te zetten.
Natuurlijk heb je zin in deze PURNO PARTY de vijftiende van februari en speciaal voor jou kan je voor dit feest aanstaande zondag vanaf 17.00 uur bij ons
een kaartje bemachtigen. De kaarten voor dit te gekke feest zullen € 3,50 kosten. We houden het feest alleen beneden en daarom zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus wees er maar weer snel bij want zoals altijd: OP = OP.
28 Februari carnaval in Orion
Het dak zal er weer af gaan op 28 februari wanneer de Gaanders hun polonaisse in Orion komen lopen. Gezien het jonge publiek dat in onze Bardancing komt kunnen we het tempo van deze polonesse erg hoog houden en de Gaanders laten zweten. Ook zullen de Blaasbalgen waarschijnlijk weer van de partij zijn. Dit zorgt altijd weer voor een flink portie gezelligheid. Iedereen is dan vanaf 21.00 uur welkom. Meer informatie over de carnaval volgt nog.
Aanstaande zondag kan iedereen dus zijn kaartje voor de PURNO PARTY in Orion komen halen en dan gezellig nog even uit zijn dak gaan zo net voor dat het weekend sluit.
Aanstaande vrijdag houden we de deuren weer een keertje gesloten want aan alles komt een eind enne…het blijft geen feest hoor!
Tot zondag en een fijne week nog. Orion