Lichtpuntjes

En natuurlijk een kaarsje voor de redactie en de insteekploeg van de Dorpsketting. Omdat zij ook dit jaar er weer voor gezorgd hebben dat we iedere week van heel veel Stompwijks nieuws werden voorzien. Een trouwe ploeg tikt, plakt, kopieert, drukt wekelijks op de maandagmiddag en avond. Sommigen doen dit werk al vele jaren. Dit jaar hebben zij ook heel wat werk verzet voor de verhuizing naar de pastorie.
Voor Leo, Marga, Petra, Ans, Bea en Jacintha allemaal een kaarsje.
Maar natuurlijk ook kaarsjes voor de timmerlieden die de nieuwe redactieruimte voorzien hebben van tafels, planken, werkbladen e.d. Mede door jullie werk is het een prettige werkruimte geworden. Jullie belangeloze inzet is wel een kaarsje waard !
Tot slot ook een kaarsje voor de insteekploeg en de bezorgers. Op dinsdag worden de Dorpskettingen in elkaar gezet en kunnen daarna door de bezorgers worden rondgebracht. Het bestuur van de Dorpsketting wil alle mensen die zich het afgelopen jaar ingezet hebben voor het weekblad, verwarmen met een kaarsje.Laat het vuur ook weer branden in 2003 zodat wij ons kunnen blijven warmen en kunnen blijven genieten van jullie leuke stukjes in ons geweldige weekblad. Want zeg nu zelf: Hebben jullie ooit een dorp gezien met zo’n weekblad ? Aad Janson