Lichtpuntjes

En dan op zondag de 22 december, deadline voor de Dorpsketting, zit ik in de kantine nog even na te genieten van de handbalwedstrijden van de meiden en worden er nog een paar ‘spontane’ lichtpuntjes aangereikt o.a.door:
Conny Hilgersom, zij noemt als allereerst Theo van der Meer voor zijn actie voor Roemenië.
Marja Vollebregt, omdat zij hulp biedt in de drukke dagen als kraamhulp bij hun schapen.
En dan voor alle spontane schrijvers in de Dorpsketting. Leuk om te lezen en fijn dat die ander de moeite neemt om te schrijven.
Afgelopen week was er een personeelsfeest bij Sjaak van der Voort. Eerst raakt Geert Geus geblesseerd door een val van het springkussen en is Nicolette Duppen met hem naar het ziekenhuis gereden. En slechts vijf minuten later volgt haar man Jan Duppen, zodat Nicolette ook hem in het ziekenhuis kon bijstaan.
Geert heeft een gekneusde heup en Jan zijn elleboog is uit de kom. Jongens van harte beterschap, ook namens Geerd Hilgersom.
Jim en Marja van den Berg wensen hun nieuwe buren, Wim en Jolanda van Boheemen, van harte welkom en wensen hun nog veel succes toe in hun nieuwe huis.
Conny heeft nog even langer nagedacht en meldt dat er vanuit school veel waardering bestaat voor de ouders van de kinderen, die onder leiding van Renate Mooi, de school schoonhouden. Zelfs in de kerstvakantie!
En voor de werkgroep die zich bezig heeft gehouden met de schoolkerstviering.