Grote kerstboominzamelactie

Net als voorgaande jaren organiseert de gemeentelijke afdeling Wijkbeheer een grote kerstboominzamelactie. Deze keer duurt de actie zelfs een kleine week langer om maar zo veel mogelijk (afgedankte) kerstbomen in te zamelen die dan worden versnipperd, en dat is een milieuvriendelijke manier. De bomen kunnen tot en met vrijdag 3 januari worden afgegeven op de verschillende locaties van Wijkbeheer. Na 3 januari komt de versnipperaar op verschillende locaties in de gemeente waar u de bomen kunt afgegeven.Voor elke ingeleverde kerstboom ontvangt u een lot. Met deze loterij zijn leuke prijzen te winnen, waaronder speelgoedwaardebonnen oplopend van
€ 75,- tot € 200,- (hoofdprijs). De actie loopt tot woensdag 8 januari 15.30 uur. De uitslag van de loterij wordt bekend gemaakt in de gemeenterubriek van donderdag 16 januari en op www.leidschendamvoorburg.nl.
Bij grote hoeveelheden verzamelde bomen (meer dan 50 stuks) bestaat de mogelijkheid op afroep aan huis te versnipperen. Neem dan alstublieft contact op met Wijkbeheer voor een afspraak via telefoon (070) 3273062.
In Stompwijk op woensdag 08/01/03 Meerlaan, hoek Hoefblad 13.00–15.30 uur