Bardancing Orion

ÉN vrijdag ÉN zondag open!
Eindelijk is het zo ver. Aankomend weekend kan je twee maal Orion bezoeken. De vrijdag zijn we geopend vanaf 21.00 uur dan is iedereen weer welkom. Zondag mag je al vanaf 17.00 uur naar binnen rennen! Dit doet ons denken aan afgelopen zondag. Het was weer SUPER, wat een gezellige sfeer kan er hangen met zoveel mensen bij elkaar! Het was onwijs druk. Het is ook erg leuk voor ons als bestuur dat wij zoveel mensen blij kunnen maken met wat heerlijke muziek, iets lekkers te drinken en de nodige sociale banden te versterken.
Wie geeft je de leukste kerst van het jaar?
De kerstman komt zoals iedereen weet door de schoorsteen. Hij gooit dan kleine pakjes in de sokken en de grote onder de kerstboom. Het is een feit dat in onze kelder geen schoorsteen is maar bij Orion staat hij voor de deur en ook wij laten hem binnen. De oude man met zijn witte baard en rooie ronde buik én wij geven een groot feest in Orion op eerste kerstdag. Gek zat, de eerste kerstdag valt ook dit jaar op 25 december! (moet niet gekker worden!) Deze avond wordt een bijzondere avond waar iedereen lief voor elkaar zal zijn en wij gooien dan de deuren open om 21.00 uur zodat iedereen zijn leukste kerst in Orion kan vieren.
Wij van Orion hopen dat het een witte kerst wordt, altijd leuk toch?
Mmm… je hebt nog geen kerstkaartje bij ons gekocht? Nou, dan ben je wel laat!
Maar gelukkig hebben wij voor jou ook nog een kaartje maarre… Op=op!
Aha! Dat je geen kaartje hebt gekocht komt omdat je niet weet hoe je eraan moet komen! Of omdat nog niet helemaal duidelijk is wat er op deze speciale avond gaan gebeuren! Oké, nog een keer: Kaarten zijn te koop in de Orion en kosten tot 25 december € 5,- en op 25 december aan de deur ,als ze er nog zijn, € 7,-. Met kerst halen we een band in huis genaamd Bluce key. Het is een studenten band die allerlei geweldige covers uit de top 40 speelt. Het is een erg goeie Band en we hopen dat deze Bluce key de kerst in Orion nog beter maakt.
Orion vóór nieuw en oud mét oud en nieuw geopend.
Nadat je met oud en nieuw om twaalf uur je familie en schoonfamilie een gelukkig nieuwjaar heb gewenst en samen eventjes stil hebt gestaan bij alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar ren je natuurlijk zo snel mogelijk naar Orion om daar als de klok HALF ÉÉN slaat te proosten met je vrienden en vriendinnen. Deze bijzondere nacht gaan we met z’n allen weer knallen en zo vrolijk mogelijk het nieuwe jaar in vallen. Het enige wat je nodig hebt zijn je goede voornemens om die in Orion lekker te laten varen! Tenzij je het idee had om ons vaak te verblijden met een bezoekje en te luisteren naar de beste dj’s onder het genot van een overheerlijk drankje, houden dan die voornemens!!!
Alvast nog een paar prettige dagen voor kerst en niet vergeten: we zijn aanstaande vrijdag weer open! Het Orion bestuur